Ik krijg de foutmelding: server timeout: 0x800ccc19

Dit is een algemeen gekend probleem. Om dit probleem te voorkomen wanneer u outlook express of outlook gebruikt, schakelt u het best uw norton antivirus scanner uit. - Verlaat Outlook of Outlook Express. - Start Norton AntiVirus. - Klik opties. Klik norton antivirus. De norton antivirus optie dialoogvenster verschijnt. - In de internet sectie klik email. Uncheck Scan incoming Email and Scan outgoing email. - Klik op ok - Sluit Norton Antivirus Dit is een bug in microsoft outlook zoals beschreven op de Microsoft site
Eigenschappen ID: 000013   Aantal keren bekeken: 3113   Geactualiseerd: 6 years ago