Wat moet ik doen als mijn mailbox vol is?

Een e2e KMO domain pack heeft standaard een limiet van 50/100/250 megabytes per mailbox.

Wanneer deze limiet overschreden wordt, zal je niet meer in staat zijn om nieuwe e-mails te ontvangen. Meestal wordt het overschrijden van deze limiet veroorzaakt doordat je in je e-mailprogramma de optie "Leave Mail on Server" of een equivalent daarvan hebt aangezet.

Er wordt wel voorzien dat u op tijd gewaarschuwd wordt dat uw mailbox bijna aan de limiet zit, meestal is dat aan 85%.

Eigenschappen ID: 000016   Aantal keren bekeken: 2832   Geactualiseerd: 6 years ago