Instellingen Gyazmail 0.9.9 (mac)

Gyazmail is een snel en stabiel E-mail programma voor Mac OS X.

Om de voorkeuren van dit programma in te stellen klik je in de menu op "Gyazmail, Preferences".

Bij Accounts klik je vervolgens op "New" om een nieuw E-mail account aan te maken.

Bij Information vul je je persoonlijke gegevens in. Incoming Mail Server is bij Telenet in.telenet.be en de Account ID is de gebruikersnaam die je hebt ontvangen.
Naast Outgoing Mail Server klik je op de knop Edit om deze in te stellen.

De Server Name voor de uitgaande e-mail is uit.telenet.be
Na het invullen klik je op OK en kom je op het vorige scherm terecht.

Vanboven klik je op het tabblad Receiving.

De functie Leave messages on server kan je best uitzetten.
Dit is enkel handig wanneer je bijvoorbeeld op reis bent of wanneer je dit wenst te gebruiken om andere redenen.
Vervolgens klik je op OK.

Dit brengt ons terug in het Preferences venster waar je Compose kan aanduiden.
Hier kan je aanduiden of je de velden Cc en Bcc wil gebruiken.

Eigenschappen ID: 000020   Aantal keren bekeken: 3680   Geactualiseerd: 6 years ago